Het huisje in het bos

Het huisje in het bos

Daar wilden de vier zussen bij hun overleden moeder zijn. “Het Boshuisje” met een intieme opbaarruimte omgeven door de rust en schoonheid van de natuur.
In de kleine zitkamer naast de openhaard, kwamen de herinneringen, de tranen, maar ook de glimlach op de gezichten.

Hun lieve zorgzame, sterke en stijlvolle moeder. Altijd vol levenslust en de wil alles uit het leven te halen. Haar levensmotto was, wees optimistisch en altijd dankbaar voor wat je hebt.
En dankbaar was ze, ook toen het wat minder met haar ging en ze moest verhuizen naar een zorgcentrum. De weduwe die op late leeftijd nog een lieve man ontmoette waarmee ze graag reisde en met wie ze uiteindelijk ook een appartement deelde in het zorgcentrum.

Het huisje in het bos. Alle dagen voor het afscheid kwamen de zussen hier samen, brachten bloemen mee en plaatste deze in het kamertje bij de kist. Samen stonden ze daar. De armen om elkaar heen geslagen, kijkende naar de stijlvolle vrouw, hun moeder en voorbeeld, voor altijd.

Wilt u meer lezen over de door Cavalli uitgevoerde uitvaarten? Lees hier dan de andere verhalen.

Andere verhalen

De rouwauto rijdt het talud op bij de naastgelegen Kompaszaal. De zon staat hoog aan de hemel en met de blauwe lucht hebben wij een prachtig uitzicht over het IJ. Alle familieleden staan de overledene op te wachten om hem via een achteringang van ...
Zij pakt de fotolijst van de kist en drukt deze stevig tegen zich aan. Zij wil hem nog niet loslaten. Ze wil hem nog zo graag vasthouden en in haar armen nemen. Ze zit in haar rolstoel vlak bij de kist van haar man. Het laatste moment dat ze samen...