Ervaring

Lieve Hanneke & Nicole, onze grote dank voor jullie ondersteuning afgelopen zaterdag… dat hebben jullie echt prachtig en fijn gedaan.

Alle drie hebben we nu een beetje een terugslag maar naast de fijne herinneringen die er al waren zal dit mooie stijlvolle afscheid ons zeker tot steun zijn! Veel liefs van ons 3en.

 

Yvette, Leontine en Elvira, Bilthoven

Andere ervaringen

Super dankbaar ben ik jullie, dat jullie op zo’n warme, begripvolle, professionele en liefdevolle manier Jean-Marc’s viering hebben verzorgd. De aandacht voor de kinderen, voor mij, jullie flexibiliteit, jullie gezelligheid, en jullie hele‘zijn’, was een bron van warmte voor mij.

Ik voel me blij dat ik jullie heb mogen leren kennen. Wat een fijne vrouwen zijn jullie! Voor de kinderen en mij was het troostvol, hoe jullie met ons en Jean-Marc’s viering zijn omgegaan. Graag geef ik jullie alle complimenten door van de Pastor en van Reinhilde van de bloemenwinkel en heel veel van de gasten, die bij Jean-Marc’s viering aanwezig waren. Lieve Nicole, lieve Hanneke, jullie waren voor mij mijn lichtpuntjes in een week, die ik nooit meer hoop mee te maken……

 

Jenny Giezeman, Steenokkerzeel (België)

Omdat Diny, mijn vrouw, ernstig ziek was wilden wij graag nadenken over het naderend afscheid. Via vrienden kwamen wij in contact met Cavalli Uitvaartbegeleiding.

Wij hebben met Nicole en Hanneke uitgebreid gesproken over onze gedachten en wensen. Deze gesprekken waren heel warm en meelevend maar ook zakelijk zeer to the point wat betreft mogelijkheden, suggesties en adviezen. Het was voor ons heel waardevol en geruststellend de afscheidsdienst in goede handen te weten.

Direct na Diny’s overlijden waren Nicole en Hanneke er voor mij en hebben in voortdurend contact alles professioneel geregeld. Op het afscheid zelf kijk ik met een heel goed en dankbaar gevoel terug. Het was heel erg mooi en stijlvol, een prachtige ambiance, alles perfect geregeld, niets aan het toeval overgelaten. Dat heb ik ook talloze keren gehoord van familie en vrienden tijdens de condoléance en later. Ook hun meeleven en interesse in hoe het met mij ging naderhand heb ik zeer op prijs gesteld. Lieve Nicole en Hanneke, ik ben heel erg blij dat dankzij jullie Diny zo’n mooi afscheid heeft gehad. Heel erg bedankt daarvoor.

 

Frans Peeters, Hilversum