Ervaring

Uitvaart in Scheveningen – Het is nu net iets meer dan een maand geleden, een maand geleden dat wij voor de tweede keer contact hebben gehad met Cavalli. Zij hebben ons tot twee maal toe geholpen, en dat hebben zij op de meest unieke wijze gedaan.

Toen wij voor de tweede keer contact hadden, was onze moeder net overleden. Nicole ontving ons op de meest liefdevolle wijze. Alles achter de schermen hebben de dames van Cavalli zo onwijs professioneel en mooi uitgevoerd!

Voor de receptie hebben wij ons huis laten omtoveren tot een borrel-ruimte. De dames van Cavalli hadden een cateraar geregeld en die hebben ons hele lekkere hapjes en drankjes voorgeschoteld, waardoor de receptie een echte viering werd van mijn moeders leven. Nu een maand later kan ik nog steeds niet beschrijven hoe goed het voelt dat het afscheid zo is verlopen, hoe dankbaar ik ben voor de steun die wij hebben gekregen voor, tijdens en na de begrafenis en hoe dankbaar ik ben dat zij ons hebben geholpen!

Lees hier het hele verhaal over de uitvaart in Scheveningen.

Nick Bax, Den Haag

Andere ervaringen

Afscheid in Utrecht – Morgen Vaderdag.Vorige maand was het Moederdag. Beiden zijn ze er sinds een paar maanden niet meer. Ik vind het nu moeilijker dan een half jaar geleden. Desondanks kijk ik met een lach en een traan terug op deze periode. Zo veel, zo heftig en zo verdrietig om kort na elkaar je pa en ma te moeten verliezen. Zo een rust – en lichtbaken waren de vrouwen van Cavall...
Miranda van Koppenhagen en Monique Wassens, De Bilt
Een prachtige uitvaart – Nu we wat tot rust zijn gekomen, begint het langzamerhand door te dringen dat we een enorme hectische week achter de rug hebben. Maar de week is afgesloten met een indrukwekkend afscheid van Evert. En dit allemaal dankzij jullie fantastische en professionele ondersteuning. Zelfs de zon scheen woensdagmiddag. Ook door jullie geregeld? Jullie hebben ons gewel...
Maarten en Wil, Hilversum