Ervaring

Dank voor jullie tomeloze en energieke ondersteuning de dagen na het overlijden van Jan. Wat gingen jullie er met elkaar voor!

Het meedenken, meebewegen, organiseren, regelen en vooral jullie uitstralende liefde voor ons. De kaarsen, alle schilderijen van Herman Brood, de bloemen, de foto’s, de techniek en nog zoveel meer! Door de intense band met elkaar hebben jullie Jan echt leren kennen. Het is gegaan zoals hij zou hebben gewild. 

 

 

Ella Prins, Bilthoven

Andere ervaringen

Wat ben ik blij dat ik met Cavalli heb mogen samenwerken! Het afscheid van mijn man is zo ontzettend mooi geworden dat ik daar nog dagelijks troost uit kan putten.

Ook voor mijn kinderen was het mooi. Amber en Hanneke hebben zo goed geluisterd, gekeken en gevoeld dat het een afscheid werd dat nog mooier was dan ik had verwacht. Dank jullie wel!

 

Marloes Barenbrug, Overasselt

Vanaf het begin was er een klik. Hoe fijn was het dat wij die eerste dagen in een ongedwongen maar zeer productieve sfeer naar een mooi afscheid konden groeien.

Nicole was daarbij een natuurlijk deel van het groepje, zonder als de “expert” haar mening te geven maar die wel op de achtergrond heel strak het hele tijdspad in de gaten hield. Het was heel fijn dat alles werd uitgewerkt in een gedetailleerd draaiboek. Hierdoor zag je dat overal aan was gedacht en daardoor heb ik geen moment de angst gehad dat we iets zouden vergeten.

Ik ben Cavalli, en Nicole in het bijzonder, zeer dankbaar dat wij ondanks het droeve gegeven dat we veel te vroeg afscheid hebben moeten nemen van een fantastische vrouw, ons kunnen troosten met een hele mooie herinnering die we de rest van ons leven bij ons zullen dragen…

 

Tom van de Lest, Zeist