Ervaring

Het is nu net iets meer dan een maand geleden, een maand geleden dat wij voor de tweede keer contact hebben gehad met Cavalli. Zij hebben ons tot twee maal toe geholpen, en dat hebben zij op de meest unieke wijze gedaan.

Toen wij voor de tweede keer contact hadden, was onze moeder net overleden. Nicole ontving ons op de meest liefdevolle wijze. Alles achter de schermen hebben de dames van Cavalli zo onwijs professioneel en mooi uitgevoerd!

Met het regelen van de muziek, de foto’s, de kaart, de genodigden en de receptie moesten er nog wel veel dingen geregeld worden, maar zij waren zo geduldig, zo behulpzaam en steunend en probeerden ons zo veel mogelijk te ontlasten van alle taken.

Voor de receptie hebben wij ons huis laten omtoveren tot een borrel-ruimte. De dames van Cavalli hadden een cateraar geregeld en die hebben ons hele lekkere hapjes en drankjes voorgeschoteld, waardoor de receptie een echte viering werd van mijn moeders leven. Wij wisten niet wat mijn moeder precies had gewild voor haar afscheid, maar ik weet 100% zeker dat de dames van Cavalli er voor hebben gezorgd dat dit zo dicht mogelijk in de buurt kwam van haar wensen.

Nu een maand later kan ik nog steeds niet beschrijven hoe goed het voelt dat het afscheid zo is verlopen, hoe dankbaar ik ben voor de steun die wij hebben gekregen voor, tijdens en na de begrafenis en hoe dankbaar ik ben dat zij ons hebben geholpen!

Nick Bax, Den Haag

Andere ervaringen

Mijn eerste woorden als ik aan Cavalli denk: Liefdevol, respectvol, perfectie, persoonlijk. Ik had geen betere uitvaartbegeleiding kunnen bedenken. Tijdens de laatste weken van mijn man ging mijn schoonzus op zoek naar een begrafenisonderneming. In de map bij de hospice koos ze er twee uit. We hadden beiden Cavalli als eerste keus. Nadat mijn man gesedeerd was, heb ik ze opgebeld en een a...
Nicky Weinands, Maarssen
Ik ben nog steeds een beetje verdoofd en aan het bijkomen van alle indrukken en emoties van afgelopen zondag. Het blijft onbeschrijfelijk triest en oneerlijk dat hij er gewoon niet meer is. Maar ik ben er wel trots op dat we hem zo’n mooi afscheid hebben kunnen geven: hij had dit zelf ook prachtig en waardig gevonden. En ik ben er zeker van dat hij van een aantal elementen niet heeft kunn...
Christiaan Lavooij, De Meern