Ervaring

Graag willen wij, ruim een maand na de begrafenis van onze broer en zwager Ton, aan jullie laten weten hoe wij terugkijken op die bewuste dag en op de voorbereiding ervan.

Vlak na het overlijden van Ton kregen wij contact met Nicole. Dat eerste contact voelde meteen goed. En ook de gesprekken in de daarop volgende dagen verliepen erg prettig. We waren echt samen aan het zoeken naar een vorm voor een mooi afscheid van Ton. Tijdens die zoektocht kwamen er voor ons soms heel nieuwe ideeën en mogelijkheden naar voren. Zoals bijvoorbeeld de locatie waar de afscheidsceremonie zou plaatsvinden en het gebruik maken van een prachtige mezzo-sopraan tijdens die ceremonie.

Wij hebben voortdurend het gevoel gehad dat er heel goed naar ons geluisterd werd en dat Nicole probeerde te verwezenlijken wat er aan ideeën naar boven kwam. Ook wanneer we weer terugkwamen op eerder gemaakte afspraken ging ze daar heel flexibel mee om. Wij werkten samen aan een ‘project’ en vulden elkaar op de een of andere manier goed aan.

Het was heerlijk dat we alle regelzaken aan Nicole konden overlaten en we beseffen heel goed dat Amber en Hanneke op de achtergrond ook veel werk hebben verricht. Op de dag van de begrafenis waren ze alle drie aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Nicole had een heel gedetailleerd draaiboek gemaakt voor de dag van de begrafenis. Alles ging die dag dan ook perfect. Dank zij dit draaiboek bijvoorbeeld, verliepen de overgangen tussen de verschillende sprekers tijdens de afscheidsceremonie heel vloeiend en natuurlijk. Het is maar een detail van een groter geheel, maar voor Henk en onze zoon Otto een mooi en opvallend detail. Voor mij, en onze dochter Lenneke was de prachtige zang van de mezzo-sopraan een heel belangrijke, mooie en emotionele aanvulling op alles wat gezegd werd.

Het geeft ons, maar ook de overige familie, een heel dankbaar gevoel dat we met elkaar voor Ton zo’n mooie begrafenis hebben mogen organiseren. Dank je wel voor jullie geweldige ondersteuning en jullie warme betrokkenheid, kortom: jullie professionaliteit.

Henk en Yvonne Knoop, De Bilt

Andere ervaringen

Dank voor jullie warmte en steun tijdens ons verlies en de uitvaart. De uitvaart was erg sfeervol, treffend en fijn ondanks ons verdriet. Jullie rustige, begripvolle maar ook vooral warme en liefdevolle houding hebben er mede voor gezorgd dat wij als broers weer onze neuzen dezelfde kant op konden richten. Ontzettend bedankt en veel succes met Cavalli, jullie mooie uitvaartonderneming.
Michel Wernars, Laren
Nadat we een week bij onze sterk verzwakte vader aan het waken waren besloot hij het leven op aarde te verlaten toen hij heel even alleen was. Mijn schoonzusje gaf aan dat ze enkele weken daarvoor een uitvaart van een oom had bijgewoond die door Cavalli begeleidt was, dat was heel bijzonder en mooi geweest. Wij belden met ze en ondanks het feit dat het zondagochtend was waren Hanneke en Nicole ...
Familie Hassink, Amersfoort