Een echte dame - Cavalli Uitvaartbegeleiding

Een echte dame

Daar lag ze, omringt door bloemen in zoete en vrouwelijke kleuren. Naast haar branden kaarsen in dezelfde tinten. Het gaf een warme en zachte glans die weerkaatste op haar witte hoogglans kist. Hij wilde het mooiste voor haar en het moest passen bij de vrouw die ze was en hoe men haar kende. Stijlvol en mooi waarin altijd alles op elkaar afgestemd was.

In de vazen, die aan beide zijde van de kist stonden, dezelfde bloemen als in bloemstuk op de kist. Met uitzondering van de roze orchideeën. Deze waren van hem voor haar en zaten alleen in het kiststuk. Dat zou bij haar blijven en haar bedekken als een liefdevolle zachte deken.

Na een besloten samenzijn werd ze stijlvol op schouder gedragen en naar haar graf gebracht. Haar familie wierp witte rozen in het graf als een laatste groet aan een echte dame.

Lees hier meer verhalen over de uitvaarten van Cavalli Uitvaartbegeleiding.

Andere verhalen

Haar dochters praten ons bij over de afgelopen weken waarop ze zagen dat hun moeder steeds meer verward raakte en soms gefrustreerd en boos werd over hun liefdevolle bemoeienis. Tijdens alle verhalen moeten ze ook weer even lachen als ze terugd...
Deze lieve pientere vrouw van 96 jaar, wilde naar eigen zeggen niet verder aftakelen en uit het leven stappen nu het nog relatief goed met haar ging. “Ik voel dat mijn leven compleet is en ik ben klaar om te sterven”, zei ze meerder...