Een echte dame - Cavalli Uitvaartbegeleiding

Een echte dame

Daar lag ze, omringt door bloemen in zoete en vrouwelijke kleuren. Naast haar branden kaarsen in dezelfde tinten. Het gaf een warme en zachte glans die weerkaatste op haar witte hoogglans kist.

Hij wilde het mooiste voor haar en het moest passen bij de vrouw die ze was en hoe men haar kende. Stijlvol en mooi waarin altijd alles op elkaar afgestemd was.

In de vazen, die aan beide zijde van de kist stonden, dezelfde bloemen als in bloemstuk op de kist. Met uitzondering van de roze orchideeën. Deze waren van hem voor haar en zaten alleen in het kiststuk. Dat zou bij haar blijven en haar bedekken als een liefdevolle zachte deken.

Na een besloten samenzijn werd ze stijlvol op schouder gedragen en naar haar graf gebracht. Haar familie wierp witte rozen in het graf als een laatste groet aan een echte dame.

Lees hier meer verhalen over de uitvaarten van Cavalli Uitvaartbegeleiding.

Andere verhalen

De jasmijnplant, tuberosa en orchideeën vullen de kamer met een overweldigende geur. Het grote bloemstuk brengt een ieder die haar een laatste groet brengt in vervoering. Weer even zijn ze terug op Java. Het eiland waar zij en haar familie vandaan...
We zijn in het appartement van het verzorgingstehuis. Als we om ons heen kijken zien we een bonte verzameling van schilderijtjes en verzamelobjecten van hoofdzakelijk poezen. We zien ze terug op schilderijen, als beeldjes en knuffels en afgebeeld ...