Ervaring

Beste Lonneke en Amber,

Ik zit inmiddels op Schiphol, te wachten op mijn vlucht terug naar Panama.Ik wil jullie en al jullie collega’s nog graag vanuit het diepst van mijn hart bedanken voor wat jullie voor ons gedaan hebben. Ik zag al jaren enorm op tegen het moment van afscheid maar vanaf het eerste telefoontje zondagavond met Amber, vlak na het overlijden van onze moeder, tot aan de omhelzing van Lonneke vrijdagavond toen alles klaar was, voelde alles goed.

En de afscheidsbijeenkomst was helemaal perfect. Het heeft een diepe indruk op mij gemaakt. Jullie hebben een bijzonder beroep en jullie oefenen het op een hele bijzondere manier uit, met veel welgemeende empathie en tegelijkertijd gepaste afstand en professionaliteit. Ik vond het heel mooi en zal het nooit vergeten.

Het gaat jullie goed!

Allerbeste groet

Han Lindeman, Bilthoven

Andere ervaringen

Sfeervol herdenken, voor ons lag de kiem ervan op tweeduizend kilometer van huis. Het ontstond uit een chaos van geheel onverwacht verdriet, verdwaasdheid en onzekerheid.

Onze overledene was een levensgenieter, iemand die van mensen hield, die graag werkte met vrouwen – en zij met hem. Vandaar onze keuze voor deze drie vrouwen als gids bij zijn laatste reis.

De eerste contacten verliepen telefonisch en we maakten pas na een week persoonlijk kennis. Toch voelden ze vanaf het eerste begin als duiven, niet als kraaien. Ze leerden ons dat bij een uitvaart nagenoeg alles mogelijk is, kan en mag. Ze hadden tijd en aandacht, waren betrokken, geduldig, deskundig en in alles transparant. En ze wisten dat je dit maar één keer kunt doen – en dan ook meteen goed. Ze hielpen ons vorm te geven aan een liefdevol en bijzonder afscheid. Topvrouwen!

 

Aimée Oliemans en Hans Punter, Zeist

Mijn eerste woorden als ik aan Cavalli denk: Liefdevol, respectvol, perfectie, persoonlijk. Ik had geen betere uitvaartbegeleiding kunnen bedenken.

Tijdens de laatste weken van mijn man ging mijn schoonzus op zoek naar een begrafenisonderneming. In de map bij de hospice koos ze er twee uit. We hadden beiden Cavalli als eerste keus.

Nadat mijn man gesedeerd was, heb ik ze opgebeld en een afspraak gemaakt voor de volgende dag. Heel fijn dat ze meteen konden komen. Nicole en Hanneke kwamen bij ons en we voelde meteen hun liefde en warmte voor ons. Ze wilde ook echt meer over mijn man weten, wat voor persoon hij was. Dat deed ons ook heel goed, niet zakelijk maar menselijk!

We hadden een intensief, lang, maar heel fijn gesprek. Ze dachten met alles mee en lieten ons de omgeving zien van “het boshuisje”. Een mooie locatie om opgebaard te liggen en de begrafenis te houden.

Na het overlijden van mijn man hebben Nicole en Hanneke alles stap voor stap met ons doorgenomen wat er moest gebeuren. In Het Boshuisje hadden we alle tijd en ruimte om de begrafenis voor te bereiden en kregen hierin goede begeleiding.

Nogmaals wil ik jullie heel erg bedanken voor alles!

 

Nicky Weinands, Maarssen