Ervaring

Nicole, ik vond het een prachtige dag. Het was er één vol liefde, aandacht en mooie woorden. Ik hoop dat papa heeft meegekeken en dat hij trots op ons is geweest.

Moet wel! Alles klopte, voor een heel groot deel dankzij jou (en gisteren ook door je collega’s). Heel veel dank daarvoor. Woorden schieten te kort. De afsluiting bij de ESH was ook perfect. Het was gewoon jammer dat papa daar niet bij was. Had hij echt mooi gevonden. We spreken elkaar vast nog gauw.

 

Nienke Kroneman, Utrecht

Andere ervaringen

De dames van Cavalli hebben ons hartelijk en professioneel bijgestaan na het overlijden van mijn vader bij het organiseren van zijn uitvaartplechtigheid.

Het afscheid vond plaats in de sfeervolle Schaapskooi van het Landgoed Drakenburg in een prachtige landelijke ambiance. De uitvaart was tot in detail perfect geregeld en de technicus zorgde voor een uitstekende livestream verbinding, zodat familie en vrienden in het buitenland toch virtueel aanwezig konden zijn, een must in deze door corona beperkte wereld.

 

Anne van Oostrum, Bosch en Duin

Onze dochter van 20 maanden is in februari onverwacht overleden. We waren in een shock en overrompeld door de situatie.

Via mijn zus kwamen wij in contact met de Cavalli’s, een schot in de roos bleek al snel. Vanaf het 1e moment was het een warm samenzijn. Alles werd ons op een positieve manier uit handen genomen en alles was perfect geregeld. Precies zoals we het wilden voor onze lieve dochter. We wilden het mooiste en beste voor haar, en dat kregen we. De uitvaart was zo mooi en bijzonder ondanks het grote verlies.

Amber, Nicole en Hanneke zijn warm, liefdevol, persoonlijk en meedenkend. Zo anders dan dat je normaal ziet bij een uitvaartonderneming….

Zij maken echt het verschil!! Toen 3 maanden later een vriendin van ons overleed kon ik niet anders dan de Cavalli’s aanraden. Ook deze uitvaart was weer prachtig en persoonlijk. De Cavalli’s zijn warme, betrokken vrouwen die hun vak met liefde verstaan.

Lieve Amber, Nicole en Hanneke dank jullie wel!

 

Meggy Drost, Zeist