Ervaring

Zeer benieuwd naar wat er komen zou, begon ik ons gesprek. Al meteen voelde ik me op mijn gemak, wat kwam door de rustige en prettige rustgevende, belangstellende benadering van Nicole.

Zij gaf me alle tijd om over haar vragen na te denken en zij gaf veel ruimte voor mijn emoties. Het gesprek verliep heel prettig. Nicole nam alle tijd en gaf mij de ruimte. We zijn tot een geweldig mooi resultaat gekomen. Ik heb een heel tevreden en voldaan gevoel. Dank aan Nicole.

 

Dorée Scheepmaker, Hilversum

Andere ervaringen

Mijn eerste woorden als ik aan Cavalli denk: Liefdevol, respectvol, perfectie, persoonlijk. Ik had geen betere uitvaartbegeleiding kunnen bedenken.

Tijdens de laatste weken van mijn man ging mijn schoonzus op zoek naar een begrafenisonderneming. In de map bij de hospice koos ze er twee uit. We hadden beiden Cavalli als eerste keus.

Nadat mijn man gesedeerd was, heb ik ze opgebeld en een afspraak gemaakt voor de volgende dag. Heel fijn dat ze meteen konden komen. Nicole en Hanneke kwamen bij ons en we voelde meteen hun liefde en warmte voor ons. Ze wilde ook echt meer over mijn man weten, wat voor persoon hij was. Dat deed ons ook heel goed, niet zakelijk maar menselijk!

We hadden een intensief, lang, maar heel fijn gesprek. Ze dachten met alles mee en lieten ons de omgeving zien van “het boshuisje”. Een mooie locatie om opgebaard te liggen en de begrafenis te houden.

Na het overlijden van mijn man hebben Nicole en Hanneke alles stap voor stap met ons doorgenomen wat er moest gebeuren. In Het Boshuisje hadden we alle tijd en ruimte om de begrafenis voor te bereiden en kregen hierin goede begeleiding.

Nogmaals wil ik jullie heel erg bedanken voor alles!

 

Nicky Weinands, Maarssen

Omdat Diny, mijn vrouw, ernstig ziek was wilden wij graag nadenken over het naderend afscheid. Via vrienden kwamen wij in contact met Cavalli Uitvaartbegeleiding.

Wij hebben met Nicole en Hanneke uitgebreid gesproken over onze gedachten en wensen. Deze gesprekken waren heel warm en meelevend maar ook zakelijk zeer to the point wat betreft mogelijkheden, suggesties en adviezen. Het was voor ons heel waardevol en geruststellend de afscheidsdienst in goede handen te weten.

Direct na Diny’s overlijden waren Nicole en Hanneke er voor mij en hebben in voortdurend contact alles professioneel geregeld. Op het afscheid zelf kijk ik met een heel goed en dankbaar gevoel terug. Het was heel erg mooi en stijlvol, een prachtige ambiance, alles perfect geregeld, niets aan het toeval overgelaten. Dat heb ik ook talloze keren gehoord van familie en vrienden tijdens de condoléance en later. Ook hun meeleven en interesse in hoe het met mij ging naderhand heb ik zeer op prijs gesteld. Lieve Nicole en Hanneke, ik ben heel erg blij dat dankzij jullie Diny zo’n mooi afscheid heeft gehad. Heel erg bedankt daarvoor.

 

Frans Peeters, Hilversum