Ervaring

Wij waren niet tevreden over de uitvaartbegeleiding bij onze vader. Daarom zijn we voor onze moeder (al langdurig ziek) op zoek gegaan naar een andere uitvaartondernemer.

Middels een wensgesprek hebben we kennis gemaakt met Cavalli. Een prettig gesprek waarna er in de basis een opzet lag voor de uitvaart van onze moeder. Toen enige maanden later onze moeder op sterven lag, hebben wij contact opgenomen en heeft Cavalli met veel persoonlijke aandacht en zorg de uitvaartbegeleiding op zich genomen. Zij hebben ons echt ontzorgd en ondersteund. En wat wij ook heel prettig vonden was de transparantie over de kosten. Wij kunnen Cavalli echt aanbevelen.

 

 

Louise Brinkman, Zeist

Andere ervaringen

Het wensgesprek, wat zijn mijn wensen voor mijn afscheid, daar ben je niet altijd mee bezig. Om dit met elkaar te bespreken en te ervaren was voor mij heel aangenaam.

Het aangereikte pakket van mogelijkheden, maakte bij mij bepaalde wensen los. De mogelijkheden, waar ik niet van op de hoogte was, kan de behoefte weergeven van wat jij achter wil laten voor degene die je dierbaar zijn. Waarschijnlijk een kant die ze niet gezien hebben van mij. Dit is voor mij een mooie afsluiting van een periode van mijn leven.

 

Krijna Rombout, Bilthoven

Zeer benieuwd naar wat er komen zou, begon ik ons gesprek. Al meteen voelde ik me op mijn gemak, wat kwam door de rustige en prettige rustgevende, belangstellende benadering van Nicole.

Zij gaf me alle tijd om over haar vragen na te denken en zij gaf veel ruimte voor mijn emoties. Het gesprek verliep heel prettig. Nicole nam alle tijd en gaf mij de ruimte. We zijn tot een geweldig mooi resultaat gekomen. Ik heb een heel tevreden en voldaan gevoel. Dank aan Nicole.

 

Dorée Scheepmaker, Hilversum