Ervaring

De uitvaart van mijn moeder was een heel bijzonder, emotioneel en vredig afscheid. Hanneke en Nicole hebben ons op de meest liefdevolle, respectvolle en ondersteunende manier geholpen.

Ongelooflijk wat zij voor mijn moeder en mij gedaan hebben. Zelfs de catering werd, terecht, als buitengewoon verzorgd en lekker ervaren. Vanaf het eerste tot het allerlaatste contact met Cavalli heb ik hen als lief, zorgend en troostend ervaren.

Nogmaals, hartelijk, hartelijk dank.

 

Lisette Cohen, Laren

Andere ervaringen

Super dankbaar ben ik jullie, dat jullie op zo’n warme, begripvolle, professionele en liefdevolle manier Jean-Marc’s viering hebben verzorgd. De aandacht voor de kinderen, voor mij, jullie flexibiliteit, jullie gezelligheid, en jullie hele‘zijn’, was een bron van warmte voor mij.

Ik voel me blij dat ik jullie heb mogen leren kennen. Wat een fijne vrouwen zijn jullie! Voor de kinderen en mij was het troostvol, hoe jullie met ons en Jean-Marc’s viering zijn omgegaan. Graag geef ik jullie alle complimenten door van de Pastor en van Reinhilde van de bloemenwinkel en heel veel van de gasten, die bij Jean-Marc’s viering aanwezig waren. Lieve Nicole, lieve Hanneke, jullie waren voor mij mijn lichtpuntjes in een week, die ik nooit meer hoop mee te maken……

 

Jenny Giezeman, Steenokkerzeel (België)

Nicole, ik vond het een prachtige dag. Het was er één vol liefde, aandacht en mooie woorden. Ik hoop dat papa heeft meegekeken en dat hij trots op ons is geweest.

Moet wel! Alles klopte, voor een heel groot deel dankzij jou (en gisteren ook door je collega’s). Heel veel dank daarvoor. Woorden schieten te kort. De afsluiting bij de ESH was ook perfect. Het was gewoon jammer dat papa daar niet bij was. Had hij echt mooi gevonden. We spreken elkaar vast nog gauw.

 

Nienke Kroneman, Utrecht