Ervaring

Onze dochter van 20 maanden is in februari onverwacht overleden. We waren in een shock en overrompeld door de situatie.

Via mijn zus kwamen wij in contact met de Cavalli’s, een schot in de roos bleek al snel. Vanaf het 1e moment was het een warm samenzijn. Alles werd ons op een positieve manier uit handen genomen en alles was perfect geregeld. Precies zoals we het wilden voor onze lieve dochter. We wilden het mooiste en beste voor haar, en dat kregen we. De uitvaart was zo mooi en bijzonder ondanks het grote verlies.

Amber, Nicole en Hanneke zijn warm, liefdevol, persoonlijk en meedenkend. Zo anders dan dat je normaal ziet bij een uitvaartonderneming….

Zij maken echt het verschil!! Toen 3 maanden later een vriendin van ons overleed kon ik niet anders dan de Cavalli’s aanraden. Ook deze uitvaart was weer prachtig en persoonlijk. De Cavalli’s zijn warme, betrokken vrouwen die hun vak met liefde verstaan.

Lieve Amber, Nicole en Hanneke dank jullie wel!

 

Meggy Drost, Zeist

Andere ervaringen

Ik ben nog steeds een beetje verdoofd en aan het bijkomen van alle indrukken en emoties van afgelopen zondag.

Ik wil jullie hartelijk danken voor de goede zorgen voor zijn vrouw en de meiden en de coördinatie in de aanloop naar – en op zondag. Van alle uitvaarten die ik inmiddels heb meegemaakt was dit er eentje die er bovenuit stak door de warmte en persoonlijke benadering die jullie / Cavalli Uitvaartbegeleiding hanteren. Ik heb dat als uniek ervaren wat heeft geresulteerd in een unieke ceremonie. En de opening van Nicole is er ook eentje die ik nog nooit eerder zo mooi en persoonlijk heb gehoord van iemand die een opening verricht: echt heel mooi gesproken.

Begrijp me niet verkeerd als ik zeg dat ik hoop dat ik jullie niet snel weer zal spreken want dan is meestal de aanleiding niet goed. Echter ik kan wel zeggen dat als het dan toch zo is, jullie een diepe indruk op mij (en velen met mij) hebben gemaakt wat een volgend contact vanzelfsprekender maakt. 

 

Christiaan Lavooij, De Meern

Als je wordt overvallen door het verlies van je geliefde heb je geen idee waar je het zoeken moet. Meer dan vijftig jaar samen en dan ineens de realiteit van de dood.

Wat is het dan goed dat er mensen zijn die met je meedenken en deskundig handelen. Die bij je zijn in je verdriet, gepast en op afstand. Die stilzwijgend momenten vastleggen die zo waardevol zijn dat je daar verder mee kunt in het verwerken van je verlies.

Dit alles troffen wij in Amber Cavalli en haar team.Een enorme steun zijn zij voor ons geweest.

 

Herma Lenderik, Bosch en Duin