Ervaring

Wat een week! Dankzij de lieve vrouwen van Cavalli Uitvaartbegeleiding heb ik mijn vrouw een droom uitvaart kunnen geven… Aan alles maar dan ook alles werd gedacht!

Zij hebben mij zoveel werk uit handen genomen en mij de rust kunnen geven die wij nodig hadden. In een paar steekwoorden beschreven: vertrouwd, rust, vriendschappelijk, meelevend, professioneel, flexibel, creatief maar bovenal menselijk en begrijpend! Hoe moeilijk het ook was… mooier konden wij het ons niet voorstellen!

Meiden bedankt!!!

 

Tobias Razenberg, Zeist

Andere ervaringen

Morgen Vaderdag.Vorige maand was het Moederdag. Beiden zijn ze er sinds een paar maanden niet meer. Ik vind het nu moeilijker dan een half jaar geleden.

Desondanks kijk ik met een lach en een traan terug op deze periode. Zo veel, zo heftig en zo verdrietig om kort na elkaar je pa en ma te moeten verliezen. Zo een rust – en lichtbaken waren de vrouwen van Cavalli Uitvaartbegeleiding. Deze vrouwen luisteren, zien en analyseren met een medegevoel wat resulteerde in 2 keer een afscheid vol van liefde en waardigheid. Zo dicht bij ons achterblijvers en zo nauw aangesloten bij pa en ma hun leven maar ook hun afscheid. Ik verdenk deze vrouwen van het in bezit hebben van een “glazen bol”.

Zelfs na deze periode was er nog steeds lieflijke communicatie. Dan weer een herinneringsmoment en uiteindelijk de afsluiting. Zo abrupt als het leven je afgenomen kan worden zo vol van rust en dankbaarheid kijk ik terug op deze gedane begeleiding.

 

Miranda van Koppenhagen en Monique Wassens, De Bilt

Super dankbaar ben ik jullie, dat jullie op zo’n warme, begripvolle, professionele en liefdevolle manier Jean-Marc’s viering hebben verzorgd. De aandacht voor de kinderen, voor mij, jullie flexibiliteit, jullie gezelligheid, en jullie hele‘zijn’, was een bron van warmte voor mij.

Ik voel me blij dat ik jullie heb mogen leren kennen. Wat een fijne vrouwen zijn jullie! Voor de kinderen en mij was het troostvol, hoe jullie met ons en Jean-Marc’s viering zijn omgegaan. Graag geef ik jullie alle complimenten door van de Pastor en van Reinhilde van de bloemenwinkel en heel veel van de gasten, die bij Jean-Marc’s viering aanwezig waren. Lieve Nicole, lieve Hanneke, jullie waren voor mij mijn lichtpuntjes in een week, die ik nooit meer hoop mee te maken……

 

Jenny Giezeman, Steenokkerzeel (België)