Ervaring

Omdat Diny, mijn vrouw, ernstig ziek was wilden wij graag nadenken over het naderend afscheid. Via vrienden kwamen wij in contact met Cavalli Uitvaartbegeleiding.

Wij hebben met Nicole en Hanneke uitgebreid gesproken over onze gedachten en wensen. Deze gesprekken waren heel warm en meelevend maar ook zakelijk zeer to the point wat betreft mogelijkheden, suggesties en adviezen. Het was voor ons heel waardevol en geruststellend de afscheidsdienst in goede handen te weten.

Direct na Diny’s overlijden waren Nicole en Hanneke er voor mij en hebben in voortdurend contact alles professioneel geregeld. Op het afscheid zelf kijk ik met een heel goed en dankbaar gevoel terug. Het was heel erg mooi en stijlvol, een prachtige ambiance, alles perfect geregeld, niets aan het toeval overgelaten. Dat heb ik ook talloze keren gehoord van familie en vrienden tijdens de condoléance en later. Ook hun meeleven en interesse in hoe het met mij ging naderhand heb ik zeer op prijs gesteld. Lieve Nicole en Hanneke, ik ben heel erg blij dat dankzij jullie Diny zo’n mooi afscheid heeft gehad. Heel erg bedankt daarvoor.

 

Frans Peeters, Hilversum

Andere ervaringen

Het is inmiddels twee jaar geleden en het voelt nog steeds als gisteren ondanks dat er bij ons in het gezin en de hele wereld zoveel is gebeurd in de tussentijd…

De liefde in tastbare aanwezigheid van onze grote kanjer Thijs krijgen we helaas nooit meer zo terug, maar het afscheid dat wij samen met Amber en Hanneke als laatste groet konden geven blijft onuitwisbaar. Wat lief, warm en hartelijk is hun begeleiding samen met ons hierin geweest in de paar dagen van shock naar een ongelofelijk gaaf moment in de stijl van Thijs met zijn eigen dingen en per Gator naar rust.

Wij zijn blij met de super hartelijkheid van de echte gezichten van Cavalli die er niet alleen waren om praktische dingen te regelen (alles ging gewoon goed en verliep top) maar juist ook ons op de juiste momenten te hebben gesteund. Gewoon als lieve mensen. Het verlies van je eigen kind dat tot de laatste snik gevochten heeft en waarmee je zoveel moois hebt beleefd, gaat je niet in koude
kleren zitten. We zouden niet aan de, zoals wij het noemen, de “koffie met cake en droevige pinguïn” uitvaart, moeten denken.

Het was mooi. Het was goed. Voor zover je in dit soort situaties over een aanbeveling kunt spreken dan ben je bij de dames van Cavalli op hèt adres. Empathie in alles. Petje af. Onvergetelijk persoonlijk en deze dag heeft een mooie tint gekregen.

Alle sterkte aan degenen die in eenzelfde situatie verkeren. Twijfel geen seconde aan de keuze voor Amber en Hanneke, het komt goed.

Ab en Margot Plesman, Zeist

Wat is het ontzettend fijn, wanneer je op het moment dat je een crematie moet verzorgen, iemand tegenkomt als Amber Cavalli!

Iemand die direct liefdevol naast je staat en heel goed luistert naar de wensen van de familie. En je dan ideeën aangeeft, waarvan je niet wist, dat die tot de mogelijkheden behoren bij een crematie van nu. Gewoon een leuk fris zaaltje huren in de natuur! En niet in een crematorium!! En Scones eten na afloop.

Lieve Amber dank voor je warme en gezellige vriendschap tijdens die korte week waarin wij nauw hebben samengewerkt voor de crematie van onze tante. Deze is mede door jou geworden tot een heel waardig, mooi, licht, ontspannen en ook vrolijk samenzijn, helemaal zoals dat bij onze tante paste en zoals je dat iedereen toewenst!! Heel hartelijk dank voor al jullie liefde!

 

Ide Meeter, Bilthoven