Ervaring

De dames van Cavalli hebben ons hartelijk en professioneel bijgestaan na het overlijden van mijn vader bij het organiseren van zijn uitvaartplechtigheid.

Het afscheid vond plaats in de sfeervolle Schaapskooi van het Landgoed Drakenburg in een prachtige landelijke ambiance. De uitvaart was tot in detail perfect geregeld en de technicus zorgde voor een uitstekende livestream verbinding, zodat familie en vrienden in het buitenland toch virtueel aanwezig konden zijn, een must in deze door corona beperkte wereld.

 

Anne van Oostrum, Bosch en Duin

Andere ervaringen

Wij willen jullie bedanken voor de goede zorgen. Wat zijn jullie ontzettende lieve meiden en hebben jullie ons ontzettend fijn begeleid in dit traject.

Meedenkend, persoonlijk en meelevend zijn de juiste woorden die wij voor jullie diensten hebben.

Nogmaals bedankt.

 

Familie van den Berg, Groenekan

De uitvaart van mijn moeder was een heel bijzonder, emotioneel en vredig afscheid. Hanneke en Nicole hebben ons op de meest liefdevolle, respectvolle en ondersteunende manier geholpen.

Ongelooflijk wat zij voor mijn moeder en mij gedaan hebben. Zelfs de catering werd, terecht, als buitengewoon verzorgd en lekker ervaren. Vanaf het eerste tot het allerlaatste contact met Cavalli heb ik hen als lief, zorgend en troostend ervaren.

Nogmaals, hartelijk, hartelijk dank.

 

Lisette Cohen, Laren