Ervaring

Dankzij jullie ongelofelijke lieve inzet, geduld en persoonlijke aandacht, werd het een mooi en waardig afscheid van Eva.

Jullie zijn een gouden team, een warm bad en een baken in zeer moeilijke en pijnlijke dagen. Heel veel dank, jullie zijn topvrouwen!! Liefs en zeer van harte Dank!

 

Imelda Wuyts, Bilthoven

Andere ervaringen

Vanaf het begin was er een klik. Hoe fijn was het dat wij die eerste dagen in een ongedwongen maar zeer productieve sfeer naar een mooi afscheid konden groeien.

Nicole was daarbij een natuurlijk deel van het groepje, zonder als de “expert” haar mening te geven maar die wel op de achtergrond heel strak het hele tijdspad in de gaten hield. Het was heel fijn dat alles werd uitgewerkt in een gedetailleerd draaiboek. Hierdoor zag je dat overal aan was gedacht en daardoor heb ik geen moment de angst gehad dat we iets zouden vergeten.

Ik ben Cavalli, en Nicole in het bijzonder, zeer dankbaar dat wij ondanks het droeve gegeven dat we veel te vroeg afscheid hebben moeten nemen van een fantastische vrouw, ons kunnen troosten met een hele mooie herinnering die we de rest van ons leven bij ons zullen dragen…

 

Tom van de Lest, Zeist

Morgen Vaderdag.Vorige maand was het Moederdag. Beiden zijn ze er sinds een paar maanden niet meer. Ik vind het nu moeilijker dan een half jaar geleden.

Desondanks kijk ik met een lach en een traan terug op deze periode. Zo veel, zo heftig en zo verdrietig om kort na elkaar je pa en ma te moeten verliezen. Zo een rust – en lichtbaken waren de vrouwen van Cavalli Uitvaartbegeleiding. Deze vrouwen luisteren, zien en analyseren met een medegevoel wat resulteerde in 2 keer een afscheid vol van liefde en waardigheid. Zo dicht bij ons achterblijvers en zo nauw aangesloten bij pa en ma hun leven maar ook hun afscheid. Ik verdenk deze vrouwen van het in bezit hebben van een “glazen bol”.

Zelfs na deze periode was er nog steeds lieflijke communicatie. Dan weer een herinneringsmoment en uiteindelijk de afsluiting. Zo abrupt als het leven je afgenomen kan worden zo vol van rust en dankbaarheid kijk ik terug op deze gedane begeleiding.

 

Miranda van Koppenhagen en Monique Wassens, De Bilt